«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 17:56:10

Головна » 2009 » Березень » 2 » Закарпаття кримінальне: І сейф не допоміг...



Закарпаття кримінальне: І сейф не допоміг...
14:18:44

Погіршення економічної ситуації в державі спричинює лавину корисливих злочинів. Найбільше дошкуляють злодії та грабіжники, які тягнуть все, що лиш вдається.

«Рекордною» за цей тиждень крадіжкою можна вважати викрадення 21 500 доларів з ужгородської квартири. 24 лютого в міліцію надійшла заява від потерпілого. Приватний підприємець поскаржився, що до його квартири на вул.Бєлiнського в Ужгороді проникли серед білого дня шляхом вiджиму вiкна невідомі зловмисники й викрали долари в сумі 21 500.

 

Днем перед тим надiйшло повiдомлення вiд підприємця з міста Полтава, який орендує будівлю в урочищi Драгобрат у селищі Ясiня Рахівського району. Вночі туди залізли шляхом взлому вiконної рами невідомі зловмисники й викрали з сейфа 98 тисяч гривень.

31-річний мукачівець поскаржився в міліцію, що з його будинку, в якому на даний час нiхто не проживає, невiдомі особи шляхом розбиття скла на вiкнi коридору викрали телевiзор «Томсон», газовий котел «Арістон», газову колонку «Беретта» та чотири алюмiнiєвi батареї. Сума збитку 12 000 гривень. Оце так затарилися хлопці! Не інакше, як мали транспорт...

 

Тим часом міліціонери затримали інших «домових» злодюг. Як зізнався 31-річний мукачівець, наприкiнцi сiчня уночі вiн разом з 27-річним мешканцем Мукачева проник через незачиненi балконнi дверi в квартиру по вул.Дзержинського, звiдки викрав газовий котел «Арістон» та газову плиту «Самсунг».

 

Жінка-приватний підприємець з Мукачева поскаржилася в міліцію, що пізно ввечері з її автомобіля «Шкода», який був припаркований на вулиці, невiдома особа шляхом пошкодження ножицями скла на дверцятах викрала сумочку, в якiй знаходились 7 750 гривень, золотий годинник, двi пластиковi картки банку, чекова книжка, паспорт та ключi. Сума збитку становить 13 тисяч гривень.

 

Аналогічним чином вночі обікрали автівку 50-річного мукачівця, припарковану на вул.Гойди. Проникнувши досередини, злодій поцупив із ВАЗ-2106 автомагнiтолу «Феррарі» та чомусь відірвав з вікна талон про проходження техогляду...

Мешканка села Куштановиця Мукачівського району поскаржилася в міліцію про те, що з коптилки в її дворогосподарствi викрали свинячий окорок вагою 10 кілограмів. Спiвробiтниками міліції за скоєння крадіжки затримали сусіда потерпілої.

 

70-річна мешканка Мукачева заявила в міліцію, що вечірньої пори на вул.Духновича в місті невiдома особа пограбувала її, вiдiбравши дорогий мобiльний телефон "Нокiа" вартiстю 1 440 грн.

 

Інший мукачівець, 29-річний підприємець, заявив про крадіжку з його автомобіля ВАЗ-21099 шляхом пошкодження замка на дверях автомагнiтоли «Піонер» вартiстю 800 грн.

Ще більше не пощастило 44-річному мешканцеві міста над Латорицею. До будинку потерпілого на вулиці Лiсній шляхом розбиття скла на вiкнi залізли невідомі злодії й викрали плазмовий телевiзор "Фунай" вартiстю 4 500 гривень.

В усіх випадках злодіїв та вкрадене розшукує міліція.

 

Іван ГРИЦАН, газета «НЕДІЛЯ»
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 503 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
У Росії пенсіонер спалив себе перед будівлею мерії
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...