«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 16.05.2024, 19:12:25

Головна » 2009 » Березень » 2 » Закарпаття: Хто сяде в крісло перечинського мера?



Закарпаття: Хто сяде в крісло перечинського мера?
14:32:44
 
Перечин нарешті матиме свого господаря. В місті півтора року не було міського голови, якого достроково відправили у відставку. На неділю, 3 травня, призначили нові вибори мера. Відповідну постанову цього тижня підписав Голова Верховної Ради Володимир Литвин.

 

Нагадаємо читачам , що колишнього мера Івана Погоріляка достроково відправили у відставку 15 березня 2007 року депутати Перечинської міської ради. За відставку проголосувало 24 з 30 депутатів. Йому закидали зловживання владою, тому «сердиті» депутати легко об’єднались для «імпічменту» мера. Іван Погоріляк оскаржував згадане рішення екс-колег по депутатському корпусу у суді, проте 4 листопада 2008 року Львівський апеляційний суд визнав ухвалу перечинських депутатів законною. Відповідно, на «місто листоноші» тепер чекають нові перегони за посаду міського голови.

 

Прогнозовано, боротьба за крісло голови міста розгорнеться між нинішньою владою та опозицією в особі Івана Погоріляка, який захоче взяти реванш. Останній вже підтвердив газеті «НЕДІЛЯ» своє бажання висуватись на посаду мера. Основним суперником він вважає діючу владу в Перечині. Сама в.о. міського голови Мирославу Гуранич поки не зізнається, чи буде балотуватись. Каже, що тримає інтригу до кінця. Але у тому, що представник нинішньої мерії візьме участь у виборах – ніхто не сумнівається, як і у тому,  що нею буде саме пані Мирослава.

Цікаві ці вибори і тим, що обидва ймовірні кандидати є представниками двох непримиримих політичних сил в краї – «Наша Україна» та «Народна партія». Хоч перші і втратили вплив в області та протекторат Віктора Балоги, натомість представника нинішньої мерії скоріше за все підтримуватиме районна влада в особі Михайла Данчі.

 

Кандидатуру Погоріляка може підтримати мер Ужгорода Сергій Ратушняк. Ось тільки чи будуть вв’язуватись в «битву за Перечин» місцеві партійні боси – це ще питання. Тому найцікавіше побачимо пізніше.

 

Денис ФАЗЕКАШ, газета «НЕДІЛЯ»
 
 

 

Категорія: Закарпаття | Переглядів: 704 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
У Китаї стратили європейця вперше за півстоліття
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
У Росії пенсіонер спалив себе перед будівлею мерії
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Середня сума хабара в Україні склала 24 тисячі гривень
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...