«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Січень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 11.05.2024, 15:55:44

Головна » 2009 » Січень » 28 » Вбивство з ревнощів! Цинічний злочин у Криму!



Вбивство з ревнощів! Цинічний злочин у Криму!
19:43:35

В Бахчисарайському районі парубок вбив наречену, труп сховав, а по тому майже два місяці брав участь у її пошуках. Ще й жив у будинку родичів вбитої.

 

Трагедія сталася у Віліному. Олена й Олександр виросли в цьому селі, багато років знали одне одного. Йшло до весілля, чому раділи молоді та рідні.

 

Батьки нареченої симпатизували її обранцеві настільки, що навіть запросили його жити до себе. Хлопець – чудовий: роботящий, не пє, не курить, спортсмен.

 

Але восени минулого року щось зламалося у відносинах – молоді стали часто свариться. Дівчина познайомилася з іншим хлопцем, теж односельцем і навіть подумувала розійтися з Олександром.

 

Андрій, брат загиблої: «28 ноября поздно вечером ко мне приехал Александр и сообщил, что якобы пропала Алена…Он мне пытался объяснить, якобы они подъехали к бару куда-то, она сказала: я сейчас выйду, пообщаюсь с одной подругой и приду».

 

Зі слів парубка, він почекав хвилин 15, почав шукати, але не знайшов. Відтоді й до середини січня рідні разом з нареченим безперестанку шукали свою дочку.

 

Андрій, брат загиблої: «29 утром – была суббота – ездили, искали целый день, по всем подругам обзванивали. Он все время был со мной, со мной везде ездил. .. …полтора месяца прошло, пока тело нашли, искал с ним, ездил, везде, он везде со мной был».

 

Поведінка потенційного зятя після зникнення Олени помітно змінилася. Раніше хлопець не мав негативних звичок, тепер почав курити, частенько прикладався до пляшки. Батьки дівчини списували це на переживання. У страшному сні їм не могло наснитися, що сталося насправді.

 

Андрій, брат загиблої: «Я до сих пор не могу поверить в те вещи, которые произошли. То есть, то, что нет сестры, царство ей небесное, и в том, что этот человек – Александр – причастен к этому».

 

Усе закрутилося 15 січня, коли безпритульний, що збирав брухт на околицях Віліного, надибав рештки трупа, про що повідомив міліцію. Особу загиблої ідентифікували – це була зникла ще в листопаді Олена. І тут міліціянтам спало на думку неймовірне.

 

Шевкет Куртимінов, керівник Бахчисарайського РВ міліції: «Подозрение пало сразу на парня, с которым она прожила порядка 2-3 лет. Они частенько ссорились, и 28 ноября они вместе уехали из дома».

 

Жениха затримали, він перебуває в ізоляторі тимчасового утримування. Як з`ясували правоохоронці, того осіннього дня молоді поїхали на прогулянку, посварилися. Олена сказала Олександрові, що не любить його і хоче з ним розійтися. Розлючений почутим, хлопець схопив ножа і завдав дівчині кілька ударів у груди та живіт. По тому відтягнув тіло подалі від дороги, кинув під паркан і поїхав до її брата повідомити, що сестра пропала.

 

Шевкет Куртимінов, керівник Бахчисарайського РВ міліції: «Поводом и основанием для этого убийства у него, скорее всего, послужила ревность. Может даже не ревность, а то, что она решила ему сообщить и сообщила, что она уходит к другому парню. Любимый не захотел отпускать любимую».

 

Так трагічно закінчилася історія кохання. У душогуба буде час поміркувати - стаття, за якою порушено кримінальну справу, передбачає позбавлення волі на термін від семи до пятнадцяти.
 
 
 
Категорія: Кримінал | Переглядів: 514 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
На выборах можно незаметно фальсифицировать 3-5% голосов
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
Bugatti Veyron установил новый мировой рекорд скорости
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Для боротьби зі спекою в офісі винайшли охолоджувачі сідниць
Loading ...

Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...