«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Листопан 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 17.05.2024, 11:51:44

Головна » 2009 » Листопан » 3 » Яценюк вважає, що Україну переключили на грип з педофілії



Яценюк вважає, що Україну переключили на грип з педофілії
17:10:11
 
Кандидат на пост Президента України Арсеній ЯЦЕНЮК вважає, що ситуація навколо епідемії грипу в країні є політичною технологією, заручниками якої стали люди. Про це він заявив у програмі «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

 

Як повідомили УНІАН у прес-службі А.ЯЦЕНЮКА, за його словами, нагнітання ситуації навколо епідемії грипу - «це є політичною технологією. І люди в цій політичній технології стали заручниками». Він підкреслив, що найлегше керувати бідними людьми, які бояться. «На це зараз спрямована вся державна машина – маніпулювати людьми. Тоді ці люди не можуть прийняти рішення, бо їх загнали в такі умови».

 

А.ЯЦЕНЮК повідомив, що він як член парламентського комітету з питань охорони здоров’я об’їхав чотири області: Львівську, Тернопільську, Івано-Франківську та Чернівецьку, – де поспілкувався з лікарями. «Це люди, які врятували сотні й тисячі життів. Вони кажуть: так, дійсно, у нас не типове сезонне явище, в принципі, порогові показники дещо зросли. Але немає епідемії. Вони справляються з усім, причому справляються самостійно. Центральна влада не зробила нічого для того, щоб допомогти людям. Все лежить на плечах медичного персоналу, мерів міст», – зазначив політик.

 

Для того, щоб вилікувати будь-яку хворобу, за словами А.ЯЦЕНЮКА, треба встановити діагноз: «Я вам можу дати чіткий діагноз того, що зараз відбувається в Україні. В Україні дійсно є епідемія – тільки політична епідемія».

 

Він зазначив, що кожного ранку на стіл глави уряду кладуть довідку про санітарно-епідеміологічний стан в Україні. «Три тижні тому знали про те, що є певне загострення. Але це загострення не має тотального характеру по всій Україні».

 

Політик звернув увагу на той факт, що «епідемія» розгорілася саме в чотирьох західних областях: «Там що у нас, франкфуртський аеропорт, де найбільше переміщення людей? Чому цього збудника немає в місті Києві? Це – чотири області, де йде найбільша боротьба, як вони кажуть, за електорат».

 

А.ЯЦЕНЮК переконаний, що істерика й паніка були спровоковані. «Людей фактично кинули на те, що жінка, яка має 640 гривень пенсії, біжить і на останні гроші купує медичні препарати. Причому вона не знає, що купувати. Тому що їй не пояснили, що потрібно», – сказав депутат, додавши, що уряд не забезпечив ліками і медичні заклади.

 

А.ЯЦЕНЮК вважає, що ця «політична епідемія» була потрібна, щоб відволікти увагу від «педофільського скандалу», в якому фігурують народні депутати, і «справи Лозінського». «Подивіться, що відбулося. Хтось говорить про «педофільський скандал»? Ні. Можливо, хтось говорить зараз про ЛОЗІНСЬКОГО? Ні. Чи говорить хтось про 4 мільйони безробітних в Україні? Ні. Говорять про неоплачений газ? Ні», – заявив політик.

 

«Політична складова стала домінантою. В мене є тільки одне звернення: не коштує президентський офіс того, щоб віддати людське життя. Зупиніться», – заявив А.ЯЦЕНЮК.
 
 
 

 

Категорія: Україна | Переглядів: 422 | Додав: valera


Також читайте на zakarpatpost.net
Чи дозволять виборцям проголосувати вдома без відповідних довідок?
ЦВК опрацювала майже 100% бюлетенів: Янукович виграє 10%
Закарпаття: У Мукачеві затримали групу наркоділків
Погода у Закарпатті та Ужгороді 19 серпня
Україна увійшла до Топ-5 країн Європи за рівнем насильства серед молоді
Гривні загрожує обвал до 16 гривень за долар
Українські моряки хитрощами вирвалися з піратського полону
Loading ...

Всього коментарів: 1
04.11.2009
1. Пішта [Матеріал]
А що ще Яцик вважає? Його листівки, за які він (чи його оточення) башляє мільйони валяються, зокрема, у "парашах" таких бар-закладів, як, скажімо, "Над Ужем", "Три горба", "Кактус", громадському туалеті, що знаходиться поруч із пішохідним мостом – місцем розповсюдження "повчальної" (читай євангельської літератури)макулатури "Фронту..." тощо. У звязку з відсутністю туалетної бумаги в подібних закладах, – бульварна і надзвичайно жовта (без реєстраційного свідоцтва) з дозволу сказати, "преса" "Фронту змін", є панацеєю для тих громадян (особливо з периферії), яким по-великому приспічило під час відвідин обласного центру Закарпаття. Хвала Жидачівському паперовому заводу!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...