«НЕДІЛЯ»
Меню сайту


Розділи новин
Закарпаття
Ужгород
Україна
Політика
Суспільство
Економіка
Фінанси
Бізнес
Наука та ІТ
Культура
Здоров’я
Цікаво
Спорт
Кримінал
Надзвичайні ситуації
Гола правда
Таке життя
Світ
Скандали



Календар новин
«  Березень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031



Форма входу


Пошук

 

Друзі сайту





Вітаю Вас, Гість · RSS 12.05.2024, 11:31:38

Головна » 2009 » Березень » 11 » У закарпатському селищі Великий Березний на стіні деревообробного заводу з’явився образ Ісуса Христа



У закарпатському селищі Великий Березний на стіні деревообробного заводу з’явився образ Ісуса Христа
16:41:27
Люди кажуть: уночі зображення навіть світиться. До нього вже почали приходити тисячі прочан. Люди вірять, що це – божий знак і очікують на зміни. Якщо образ на стіні не зникне, святі отці скличуть церковну комісію. До неї увійдуть і науковці, які досліджуватимуть причину появи святого образу на стіні.
 
Образ Ісуса Христа з’явився на стіні деревообробного заводу у закарпатському селищі Великий Березний. Вночі охоронці побачили дивне сяйво під дахом на оцинкованій блясі, якою вкриті стіни. Зранку там, ніби намальований, чітко проявився півметровий лик Спасителя. Селяни називають з’яву Христа божим знаком.

Михайло Танчак, мешканець с. Великий Березний: "Щоб люди повернулися до Бога. Як люди повернуться до Бога, буде менше злочинів".

Тетяна Мигальницька, мешканка с. Великий Березний: "Що треба робити добро, а не одне одного, якби міг, з’їв. Всі озвіріли люди. Це якийсь знак з неба, від Бога".

До зображення Ісуса на заводській стіні приходять тисячі прочан. Найбільше їх – у святкові дні. Люди моляться, приносять квіти та фотографують дивний образ.

Юрій Сливка, охоронець деревообробного заводу: "Кожну годину по п’ятсот. Одні приїжджали, машини ДАІ регулювали, як у Києві, на Хрещатику".

До образу Ісуса йдуть священики різних конфесій. Одні бачать чітке зображення серця Христового, інші – терновий вінок на голові. Та всі впевнені: це «стражденний лик Христа Спасителя». Священики кажуть, явлення віщує надзвичайні катаклізми.

Іван Тидір, настоятель Кафедрального греко-католицького собору: "На протязі всієї історії появ – у більшості появлялася Діва Марія. Спаситель дуже рідко появляється".

Будівлі заводу – понад 30 років. Заклад уже місяць не працює: через кризу звільнили сотню робітників. Кожна частина бляхи на стіні має якісь візерунки. Причину з’яви образу Ісуса дослідять закарпатські науковці, які разом із богословами увійдуть до спеціальної церковної комісії. Її обіцяють скликати святі отці, якщо зображення не зникне найближчими днями. 
 
 
Категорія: Закарпаття | Переглядів: 865 | Додав: nedilya


Також читайте на zakarpatpost.net
Українська діаспора в Росії просить Мєдвєдєва дозволити трансляцію українських каналів
У школи повернулась 11-річна освіта
Незаконне ввезення до України автомобіля «Chrysler» попередили працівники Чопської митниці
Оборонний комплекс часів Другої світової війни – Лінію Арпада – на Закарпатті перетворюють на туристичний об’єкт
Ученые предупреждают о возможной сексуальной эпидемии
За кожен зайвий метр українців можуть змусити платити по 10 гривень
Завтра у західних областях України очікуються дощі
Loading ...

Всього коментарів: 1
28.11.2009
1. Orest [Матеріал]
Це воістину ДИВО! У нашому зматеріалізованому світі ми часто-густо, правду кажучи, намагаємось примножити свої статки, шукаємо скарбів на Землі, а мало замислюємось над вічними цінностями. Тому БОГ нагадує нам про себе. Є багато знамен БОЖИХ, взяти до прикладу хоча б Чудотворні ікони.Окремі з них – справа рук вибраних ВСЕВИШНІМ митців, але є також навіть і нерукотворні Чудотворні ікони. Ми молимось перед ними, просимо заступництва. Поява зображення Лику ІСУСА ХРИСТА на заводській стіні у Великому Березному – це нерукотворне диво, це диво, створене самим ТВОРЦЕМ!!! Розумію, що знайдуться скептики, які будуть заперечувати як чудодійну силу ікон, так і інших знамен БОЖИХ, зокрема й згадане об’явлення. Проте, переконаний, що через якийсь час і на них зійде БОЖА благодать.
P.S. хочеться висловити окрему подяку Вам, шановні розробники даного сайту, за те, що не оминули цю важливу подію у релігійному житті краю та даєте можливість її прокоментувати у “живому журналі”. Хай і надалі допомагає Вам БОГ.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Загрузка...
Загрузка...